Lunchbuffé v.33

  • Måndag

    A. Wokad kycklingfilé med blandade grönsaker (UG)
    B. Hot Chili Biff (UG)
      (wokat nötkött med grönsaker i stark chilisås)
    C. Fläskmedaljong serveras med potatisgratäng och örtsky
    D. 
    Panerad spätta serveras med kokt potatis och räkröra
    E. Friterad fläsk

  • Tisdag

    A. Shachar Gai (wokad kyckling med grönsaker i stark bbq sås)
    B. Wokad nötkött med grönsaker
    C. Lasagne a la forno serveras med italiensk tomatsallad
    D. Panerad torsk serveras med kokt potatis och soltorkadetomat 
    E. Raggmunk med stekt fläsk och lingon 

  • Onsdag

    A. Singapore Hot Curry Chicken
    (wokad kyckling med grönsaker i stark kokos-currysås)
    B. Wokad nötkött med lök och purjolök
    C.
    Pannbiff serveras med potatismos, brunsås, stekt lök och lingon
    D. Halstrad röding serveras med kokt potatis och aiolicreme
    E. Friterad fläsk

  • Torsdag

    A. Wokad kyckling med blandade grönsaker i sötsursås (UG)
    B. Wokad nötkött med grönsaker i currysås
    C. Kycklingschnitzel serveras med stekt potatis, rödvinsås och gröna ärtor
    D. Panerad sejfilé serveras med grönsaksbulgur och yoghurtcreme
    E. Friterad kyckling

  • Fredag

    A. Wokad kyckling med grönsaker i sötstarksås
    B. Wokat nötkött med lök, purjolök och bambuskott
    C. Helstekt fläskfilé serveras med klyft potatis och rosépepparsås
    D. Panerad flundra serveras med kokt potatis och citroncreme


    E. Friterad fläsk

  • Vegetariskt Alternativ

    Stekta äggnudlar med grönsaker och cashewnötter

 

Kl 11 - 15
Inkl dryck & kaffe 95:-
Take Away:85:-(exkl.dryck)

Med reservation för eventuella prisförändringar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 









Öppettider

Måndag-Torsdag 11-22
Fredag 11-22
Lördag 12-22
Söndag och helgdag 12-21

036-13 03 02