Lunchbuffé v.44

  • Måndag

    A. Wokad kycklingfilé med grönsaker 
    B. Hot Chili Biff (Wokad nötkött med grönsaker i stark chili sås)
    C. Dragonlåda (fläsknoisette med potatismos och bacon-lökfräs)
    D. Panerad torsk serveras med kokt potatis och citroncreme
    E. Friterad kyckling med sötsur sås

     

     

     

     

  • Tisdag

    A.Wokad kyckling med grönsaker i mild bbq sås
    B. Hot Curry Biff(wokad nötkött i stark currysås)
    C. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
    D. Ugnsbakad lax serveras med kokt potatis och vitvinsås
    E. Friterad räkor med sötsur sås

     

     

     

     

  • Onsdag

    A. Wokad kyckling med lök, purjolök och bambuskott
    B. Shacha Ngau
      (Wokad nötkött med grönsaker i stark sås)
    C. Bacon-ostfylld köttfärslimpa serveras med råstekt potatis och champinjonsås
    D. Panerad flundra serveras med kokt potatis och dillcreme
    E. Friterad fläsk med sötsur sås

     

     

  • Torsdag

    A. Wokad fläskfilé med blandade grönsaker
    B. Wokad nötkött med grönsaker i stark Thai krydda
    C. Rullader på kycklingfilé och fläskkött serveras med stekt potatis och ädelostsås
    D. Panerad sejfilé serveras med grönsaksbulgur och yoghurtcreme
    E. Friterad fläsk

     

     

     

  • Fredag

    A.Hot Soja Chicken
      (Wokad kyckling med grönsaker i stark sojasås)
    B. Wokad nötkött med blandade grönsaker 
    C. Helstekt fläskfilé serveras med klyftpotatis och chili bearnaise
    D. Panerad spätta serveras med kokt potatis och remouladesås
    E. Friterad räkor med sötsur sås

     

     

     

  • Vegetariskt Alternativ

    Stekta äggnudlar med grönsaker och cashewnötter

 

Kl 11 - 15
Inkl dryck & kaffe 98:-
Take Away:88:-(exkl.dryck)

Med reservation för eventuella prisförändringar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 










Öppettider

Måndag-Torsdag 11-22
Fredag 11-22
Lördag 12-22
Söndag och helgdag 12-21

036-13 03 02