Lunchbuffé v.27

  • Måndag

    A. Wokad kycklingfilé med bambuskott och champinjoner
    B. Hot Chili Biff  (wokad nötkött med grönsaker i stark chilisås)
    C. Smör stekt kolja med räkmajonnäs 
    D. Friterad kycklingfilé

     

  • Tisdag

    A. Shachar Gai (wokad kyckling med grönsaker i bbq sås)
    B. Wokad nötkött i stark Thai krydda
    C. Raggmunk med stekt fläsk
    D . Friterad fläskfilé

  • Onsdag

    A. Singapore Hot Curry Chicken (wokad kyckling med grönsaker i stark kokos-currysås)
    B. Krispig fläsk med grönaker i sötsur sås
    C. Panerad rödspätta med remouladsås
    D. Friterad kycklingfilé

  • Torsdag

    A. Wokad kyckling med blandade grönsaker
    B. Tiam Lat Ngau
        (Wokad nötkött med blandade grönsaker i söt-stark sås)
    C. Köttbullar med gräddsås och  potatis
    D. Friterad fläsk

  • Fredag

    A. Hot Curry Chicken (wokad kyckling med grönsaker i currysås)
    B. Wokat nötkött med lök, purjolök och bambuskott
    C. Schnitzel med bearnaisesås och stekt potatis
    D. Friterad fläsk

  • Vegetariskt Alternativ

    Stekta äggnudlar med grönsaker

    Veckans fisk: Panerad spätta med remoulads och kokt potatis

 

Kl 11 - 15
Inkl dryck & kaffe 95:-
Take Away:85:-(exkl.dryck)

Med reservation för eventuella prisförändringar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 









Öppettider

Måndag-Torsdag 11-22
Fredag 11-22
Lördag 12-22
Söndag och helgdag 12-21

036-13 03 02