Lunchbuffé v.38

  • Måndag

    A.Wokad kycklingfilé med bambuskott och champinjoner
    B. Hot Chili Biff  (wokad nötkött med grönsaker i stark chilisås)
    C. Plommomnspäckad fläskkarré serveras med kokt potatis, brunsås och       haricots verts     
    D.Panerad flundra serveras med kokt potatis och limecreme
    E. Friterad kycklingfilé

     

     

  • Tisdag

    A.Shachar Gai (wokad kyckling med grönsaker i bbq sås)
    B. Wokad nötkött i stark Thai krydda
    C. Raggmunk med stekt fläsk
    D. Halstrad röding serveras med kokt potatis och gräslökscreme

    E. Friterad räkor med sötsur sås

     

     

     

  • Onsdag

    A.Singapore Hot Curry Chicken (wokad kyckling med grönsaker i stark kokos-currysås)
    B. Wokad nötkött med grönsaker
    C. Baconlindad köttfärslimpa serveras med potatismos, gräddsås och lingon
    D. Panerad torsk serveras med kokt potatis och romcreme
    E. Friterad kyckling med sötsurs sås

     

     

  • Torsdag

    A. Thai Hot Chicken(UG)
      (Wokad kycklingfilé med grönsaker i stark Thai krydda)
    B. Marinerad fläskkarré med söt sojasås 
    C. Pytt i Panna med stekt ägg och rödbetor
    D. Panerad spätta med remouladsås
    E. Friterad kyckling

     

     

  • Fredag

    A. Hot Curry Chicken (wokad kyckling med grönsaker i currysås)
    B. Wokat nötkött med lök, purjolök och bambuskott
    C. Schnitzel serveras med stekt potatis och bearnaise

    D. Stekt strömming serveras med potatispuré, skiratsmör och lingon
    E.Friterad räkor med sötsur sås

     

     

     

  • Vegetariskt Alternativ

    Stekta äggnudlar med grönsaker 

 

Kl 11 - 15
Inkl dryck & kaffe 98:-
Take Away:88:-(exkl.dryck)

Med reservation för eventuella prisförändringar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 










Öppettider

Måndag-Torsdag 11-22
Fredag 11-22
Lördag 12-22
Söndag och helgdag 12-21

036-13 03 02