Lunchbuffé v.49

  • Måndag

    A. Wokad kycklingfilé med grönsaker 
    B. Hot Chili Biff (Wokad nötkött med grönsaker i stark chili sås)
    C. Helstekt fläskfilé med stekt potatis och rödvisås
    D. Panerad torsk serveras med kokt potatis och skagenröra
    E. Friterad kyckling med sötsur sås

     

  • Tisdag

    A.Wokad kyckling med grönsaker i mild bbq sås
    B. Szechuan Biff (wokad nötkött i stark Szechuan sås)
    C. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
    D. Spätts med remouladsås och kokt potatis
    E. Friterad räkor med sötsur sås

     

     

     

     

  • Onsdag

    A. Wokad kyckling med lök, purjolök och bambuskott
    B. Shacha Ngau
      (Wokad nötkött med grönsaker i stark sås)
    C. Entrecote  med bearnaisesås och stekt potatis
    D. Panerad kolja serveras med kokt potatis och dillcreme
    E. Friterad fläsk med sötsur sås

     

     

     

     

  • Torsdag

    A. Wokad fläskfilé med blandade grönsaker
    B. Wokad nötkött med grönsaker i stark Thai krydda
    C. Fläskmedaljong med stekt potatis och rödvinsås
    D. Panerad torsk serveras med danskremouladsås och kokt potatis
    E. Friterad fläsk

     

     

     

     

     

  • Fredag

    A.Hot Soja Chicken
      (Wokad kyckling med grönsaker i stark sojasås)
    B. Wokad nötkött med blandade grönsaker 
    C. Kyckling schnitzel med bearnaisesås och stekt potati
    D. Panerad spätta serveras med kokt potatis och remouladesås
    E. Friterad räkor med sötsur sås

     

     

     

     

  • Vegetariskt Alternativ

    Stekta äggnudlar med grönsaker och cashewnötter

 

Kl 11 - 15
Inkl dryck & kaffe 98:-
Take Away:88:-(exkl.dryck)

Med reservation för eventuella prisförändringar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 










Öppettider

Måndag-Torsdag 11-22
Fredag 11-22
Lördag 12-22
Söndag och helgdag 12-21

036-13 03 02